Vijf grote schilderijen voor toprestaurant in DC
In januari 2018 opende Unconventional Diner in Washington DC. In dit restaurant met Bib Gourmand vermelding in de Michelin Gids, serveert chefkok David Deshaies bekende Amerikaanse recepten in een nieuw fris jasje. 
Studio Teppo maakte vijf grote schilderijen die als eyecatcher centraal in de zaal hangen. De kleuren uit het interieur komen terug in de achtergrond van de doeken, maar zijn aangevuld met frisse en opvallende tinten. De schilderijen van ruim 1 meter 20 breed en hoog hangen boven de Hollywood Banquets die gelden als de VIP plaatsen in het restaurant. 
Luxueuze streetart
De schilderijen zijn gecreëerd met de wijk Shaw in gedachten, waar het restaurant gevestigd. Shaw is een booming wijk, die verandert van een ruige wijk met veel leegstand, naar een nieuwe frisse wijk met steeds meer bars, restaurants en kunstgaleries. De schilderijen hebben een graffiti-streetart uitstraling maar zijn aandachtig en geconcentreerd gemaakt. De luxueuze afwerking in white wash 'floating frames' maakt de mix van low en high culture compleet. 
Inspired magazine, Brussels Airlines, Maart 2018
Inspired magazine, Brussels Airlines, Maart 2018
Chefkok David Deshaies
Chefkok David Deshaies
Inspired magazine, Brussels Airlines, Maart 2018
Het restaurant en het interieur krijgen internationaal veel aandacht in de media, zoals in dit magazine van Bruxelles Airlines. 
De beeldtaal bevat symbolen en herkenbare elementen maar de voorstelling blijft abstract. Zo kunnen de gasten van het restaurant steeds nieuwe dingen ontdekken en is er tijdens het eten altijd iets te zien en te ontdekken.

You may also like

Back to Top